Uutisia

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32
Leiriterveiset Rovaniemeltä
Rovaniemen Arctic Taekwon-Do järjesti otteluleirin kauniissa kirpeässä pakkassäässä Ounasvaaralla 9.-10.1.2016. Leirin pääohjaajana toimi Antti Rintanen (II Dan) Espoon TKD-seurasta apunaan Arctic Taekwon-Don ohjaajat. Seuramme harrastajista Veikko Anttila osallistui leirille syventääkseen otteluosaamistaan.

Leirillä harjoiteltiin monipuolisesti taktiikkaa ja eri tekniikoita. Päivät olivat erittäin antoisat. Oli mukavaa treenata uusien ihmisten kanssa, ja pohjoisen edustajat ottivat etelän vierailijan hyvin mukaan. Leirin järjestelyt toimivat hyvin.

Leirillä oli porukkaa ympäri Pohjois-Suomen yli 40 henkilöä kumpanakin päivänä. Mukana oli innokkaita harjoittelijoita keltaisista vöistä mustiin vöihin.
(17.01.16)
Espoolle menestystä Nääshalli Cupista
Espoon edustus kahmi Nääshalli Cupissa Tampereella mitaleita 28.11.2015. Espoolla oli kolme vahvaa edustajaa kisoissa.

Päivän aloitti Markus liikesarjakultamitalilla, jota seurasi Veikko liikesarjapronssilla. Myöhemmin päivällä Markus jatkoi mitaliputkeaan hyppimällä hopealle erikoistekniikoissa. Iltapäivästä Katariina taisteli rutiininomaisella suorituksella kultaa ottelusta. Päivän mitalisaldon kruunasi Veikko, joka taisteli itsensä otteluissa hopealle.

Nääshalli Cup toimi edustajien kauden päätöskilpailuna, jonka jälkeen on hyvä suunnata katseet tulevaan vuoteen ja kevään harjoituksiin. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Tulokset
(28.11.15)
Syyskokous
Espoon TKD-seura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 4.12.2015 kello 17:30 alkaen Westendinpuiston koululla.

Kokouskutsu ja esityslista
(19.11.15)
Repullinen mitaleita Juniori- ja joukkuekilpailuista
Espoon TKD-seura keräsi huiman mitalisaaliin Veikkolan juniori- ja joukkuekilpailusta 31.10.2015. Seurastamme kilpailuihin osallistui 17 junioria. Usealle seuramme harrastajalle kilpailut toimivat ensimmäisenä kosketuksena kilpailutoimintaan, kun taas seuran kokeneemmille harrastajille kisat olivat jo rutiinisuoritus. Kokemuksesta riippumatta Espoon juniorit loistivat osaamisellaan.

Juniorit kilpailivat päivän aikana erikoistekniikoissa, liikesarjoissa ja ottelussa. Kaikissa kilpailulajeissa nähtiin hienoja suorituksia ja saatiin useita mitaleita kaulaan. Huikean päivän saattoi päätökseen joukkuekilpailu, jossa seuramme Markus, Kare ja Veikko taistelivat kultaa joukkueliikesarjasta.

Onnea kaikille mitalisteille!

Veikkolassa järjestettiin myös SITF:n tuomarikurssi 30.-31.10.2015. Seurastamme tuomarikurssille osallistuivat Jukka Martti, Katariina Timonen ja Santiago Gonzalez. Boosabumnim Jukka toimi myös Veikkolan kilpailuissa tuomarina.
(17.11.15)
Syksyn vyökokeet pidetty
Seuramme syyskauden vyökokeet pidettiin 9.11.2015. Vyökokeisiin osallistui yhteensä 41 harrastajaa. Korkeimmat myönnetyt vyöarvot olivat 1 gup Santiago Gonzalezille ja Markus Kokolle.

Onnittelut kaikille kokelaille uusista vyöarvoista!
(09.11.15)
Oppia IIC:ltä
Tampereella järjestettiin ITF:n kansainvälinen opettajaseminaari (IIC) 6.-8.11.2015. Seurastamme seminaarille osallistuivat Sabumnimit Teppo ja Veera Häyrynen sekä Boosabumnim Antti Rintanen. Kolmipäiväisen seminaarin aikana osallistujat saivat yksityiskohtaista opetusta tekniikoiden suorittamisesta ja opettamisesta, liikesarjoista, askelotteluista ja itsepuolustuksesta. Seminaarilla oli tuttuun tapaan myös oma osionsa Kids-ohjelmasta. Hienona uutuutena oli Suurmestari Paul Weilerin luento vammoja ennalta ehkäisevästä harjoittelusta.
(08.11.15)
Boosabumnim Antille mitali EM-kilpailuista
Boosabumnim Antti voitti pronssia miesten joukkue-erikoistekniikoista Skotlannissa järjestetyistä EM-kilpailuista. Suomalaiset voittivat kilpailuista yhteensä 3 hopeaa ja 8 pronssia. Onnittelut kaikille mitalisteille!
(28.10.15)
EM-kisat häämöttävät
Vuoden 2015 Taekwon-Don Euroopan mestaruuskilpailut pidetään Skotlannissa 22.-25. lokakuuta. Kilpailuihin osallistuu 520 kilpailijaa yhteensä 23 maasta. Mukana on luonnollisesti myös Suomen maajoukkue, johon kuuluu 26 kilpailijaa, 3 valmentajaa, 2 tuomaria sekä joukko kannattajia.

Espoon seurasta maajoukkuetta edustaa Boosabumnim Antti Rintanen. Boosabumnim Antti osallistuu nyt kuudetta kertaa arvokilpailuihin. Hänen päälajinaan on ottelu, jossa hän kilpailee alle 78-kiloisten sarjassa. Keväällä pidetyissä MM-kilpailuissa Boosabumnim Antti otteli monta erittäin hyvää ottelua kovatasoisia vastustajia vastaan, ja nyt on tavoitteena parantaa ottelua entisestään. Henkilökohtaisen ottelun lisäksi Boosabumnim Antti kilpailee miesten joukkueessa joukkueottelussa, joukkue-erikoistekniikoissa ja joukkuevoimamurskauksessa. Joukkue-erikoistekniikat ja henkilökohtainen ottelu kilpaillaan lauantaina, joukkueottelu ja -voimamurskaus puolestaan sunnuntaina.

Kilpailuissa nähdään myös toinen espoolaisedustaja, sillä seuramme pääopettaja Sabumnim Teppo Häyrynen on jälleen valittu kilpailuihin tuomariksi.

Onnea Boosabumnim Antille ja koko Suomen maajoukkueelle kisoihin!
(19.10.15)
Svea Cup
Lauantaina 10.10.2015 kilpailtiin Svea Cup -kilpailut Ruotsin Södertäljessä. Kilpailuihin osallistui noin 260 kilpailijaa, jotka olivat pääosin Ruotsista, mutta mukana oli myös kilpailijoita Suomesta. Espoon seurasta kilpailuihin osallistuivat Veera Häyrynen, Antti Rintanen, Markus Kokko ja Juuso Kokko. Valmentajana toimi Teppo Häyrynen ja kannattajiksi mukaan olivat lähteneet Viivi Rintanen sekä Nina ja Seppo Kokko.

Kisapäivä alkoi liikesarjakilpailuilla, joissa kilpailtiin tutulla pyramidikaaviolla. Espoolaiset etenivät hyvillä suorituksilla kierrokselta toiselle ja lopulta Juuso ja Sabumnim Veera voittivat kultaa ja Markus hopeaa.

Ottelun osalta Ruotsissa on hieman erilaiset säännöt lapsilla: päähän ei saa hyökätä ja ottelijat käyttävät rintapanssaria. Viime vuonna Kokon pojat kävivät Svea Cupissa harjoittelemassa, miten näillä säännöillä otellaan, ja nyt erilaisten sääntöjen tuomaan ottelun luonteen muutokseen keskityttiin niin lämmittelyssä kuin kisasuorituksissakin.

Ottelusarjat käytiin lohkojärjestelmällä, jossa kaikille kilpailijoille tulee varmasti useampi ottelu. Juuso otti omassa alkulohkossaan yhden voiton ja kaksi tasapeliä edeten jatkolohkoon. Jatkolohkon otteluiden jälkeen tuloksena oli hienosti pronssia isosta sarjasta.

Myös Markus pääsi alkulohkostaan jatkoon oteltuaan yhden voiton ja yhden tappion. Semifinaalista tuli selkeä voitto, mutta finaalissa ruotsalainen otteli paremmin. Markukselle kuitenkin hienosti hopeaa.

Boosabumnim Antin sarjassa oli viisi kilpailijaa, jotka ottelivat kaikki toisiaan vastaan. Antti hioi kisassa taktiikoita ja suoritusvarmuutta kahden viikon päästä pidettäviä EM-kilpailuja varten. Kolmen voiton ja yhden tasapelin myötä Boosabumnim Antti voitti koko sarjan.

Kotiintuomisina oli siis repullinen mitaleita ja rutkasti kisakokemusta sekä arvokasta viimeistelyä ennen arvokisoja.

Kilpailuiden tulokset
(11.10.15)
Sastamalassa kilpailtiin 26.9.2015
Sastamalan Taekwon-Do seura järjesti Black Belt Cupin ja värivöiden kilpailut 26.9.2015. Seurastamme osallistui kilpailuihin 9 kilpailijaa.

Junioreiden erikoistekniikkakilpailussa Veeti, Kare ja Veikko saivat omissa sarjoissaan hopeaa sekä Markus kultaa. Liikesarjoissa Juuso sai hienosti kultaa ja Markus hopeaa. Ottelupuolella Markus ja Veikko voittivat omat sarjansa.

Aikuisten puolella Boosabumnim Antti voitti kultaa erikoistekniikoissa, omassa ottelusarjassaan sekä miesten avoimessa ottelussa. Boosabumnin Konsta sai erikoistekniikoista pronssia ja ottelusta hopeaa. Naisten puolella Katariina sai pronssia ottelusta ja Minna hopeaa samasta sarjasta.

Onnea kaikille mitalisteille!

Kilpailuiden tulokset
(30.09.15)