Uutisia

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31
Sabumnim Teppo IUC:llä
Seuramme pääopettaja Sabumnim Teppo osallistui 4.-5.6.2016 Dublinissa järjestetylle ITF:n kansainväliselle tuomarikurssille (IUC). Kurssille osallistui 138 tuomaria 24 eri maasta. Kurssilla keskityttiin tuleviin sääntömuutoksiin ja tutustuttiin ensi vuoden MM-kisojen miljööseen.
(07.06.16)
Inspiraatiota
Boosabumnim Antista on hyvä haastattelu 4.6.2016 julkaistussa Länsiväylässä sivuilla 16-17.

Länsiväylä

Vuoden 2016 EM-kilpailuiden finaalikooste on nähtävillä Youtubessa. Boosabumnim Antin finaaliottelu alkaa kohdasta 29:20.

EM-2016 finaaligaala
(04.06.16)
Mitalikahvit
Boosabumnim Antin voittaman Euroopan mestaruuden ja ottelun EM-hopean kunniaksi järjestettiin mitalikahvit tiistaina 3.5.2016. Tarjolla oli kakkua, kahvia, mehua, kisavideoita, painavia mitaleita ja tietenkin ilmielävä Taekwon-Don Euroopan mestari. Kuvia tapahtumasta on seuran Facebook-sivulla.

Onnittelut vielä kerran Boosabumnim Antille hienosta menestyksestä!

Lämpimät kiitokset Nina Kokolle tilaisuuden ja tarjoiluiden järjestämisestä sekä aivan upeasta ja herkullisesta kakusta!

EM-kisoista tulee koostelähetys ensi lauantaina 7.5. klo 13:55 Ylen kanavalta TV2. Lähetyksessä pitäisi olla myös Boosabumnim Antin finaaliottelu.

Lisäksi Aamulehdessä oli juttua Boosabumnim Antista:
Aamulehti

Kisojen tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä:
Tulokset
(03.05.16)
Kevään vyökoe pulkassa
Kevätkauden vyökoe pidettiin maanantaina 2.5.2016. Kokeeseen osallistui 30 harrastajaa, jotka kaikki läpäisivät kokeen. Korkeimmat myönnetyt vyöarvot olivat 2 gup Kevin Jiangille ja 3 gup Kare Lysmälle.

Onnittelut kaikille uuden vyöarvon suorittaneille!
(02.05.16)
Boosabumnim Antille EM-kultaa!
Vuoden 2016 EM-kilpailuiden viimeinen kilpailupäivä oli Suomelle voitokas. Ensin poikien joukkue voitti hopeaa joukkuevoimamurskauksesta, ja heti perään miesten joukkue voitti samassa lajissa kultaa! Miesten joukkueen murskaajat (Jere Pättiniemi, Kalle Kivioja, Jouni Aartola, Aleksi Sarkkinen ja Antti Rintanen) suorittivat kukin oman tekniikkansa puhtaasti murskaten kaikki laudat ja keräten täydet pisteet. Samaan tulokseen ylsivät myös Englannin ja Puolan joukkueet. Karsinnassa ratkaisijaksi nousi Kalle Kivioja, joka oli aiemmin samoissa kilpailuissa voittanut henkilökohtaisen murskauskilpailun. Hän päihitti englantilaisen ja puolalaisen lisätekniikoissa ja näin Suomen miehistä tuli Euroopan mestareita.

Onnittelut molemmille upeille murskausjoukkueille mahtavista suorituksista!

Kaikkiaan Suomen maajoukkue voitti EM-kilpailuissa 5 kultaa, 4 hopeaa ja 4 pronssia. Tällä mitalimäärällä Suomi sijoittui maiden välisessä mitalitilastossa kuudenneksi.

Onnittelut kaikille kisoissa menestyneille kilpailijoille sekä heidän valmentajilleen ja tukijoukoilleen, kiitokset tuomareille hyvästä työstä ja suuren suuret kiitokset kilpailuiden järjestäjille ja kaikille vapaaehtoisille, jotka mahdollistivat nämä upeat kilpailut!
(01.05.16)
Boosabumnim Antille EM-hopeaa!
Boosabumnim Antti voitti tänään EM-hopeaa miesten alle 78-kiloisten ottelusta. Vuoden 2016 EM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Tampereella.

Boosabumnim Antti aloitti päivän ottelunsa ottamalla murskavoiton Romanian Ioan Borceasta. Toisella kierroksella vastassa oli puolalainen Marcin Wronowski, jota vastaan käyty kamppailu oli tasaisempi. Hyvästä puolalaisvastuksesta huolimatta Boosabumnim Antti voitti tämänkin ottelun selvin lukemin. Välierässä vastaan asettui Irlannin John Moffit. Tämänkin ottelun Boosabumnim Antti otteli taktisesti fiksusti, eikä irlantilainen päässyt hyödyntämään pituusetuaan. Tämän voiton myötä avautui paikka EM-finaaliin.

Finaali kilpailtiin illan finaaligaalassa. Finaalissa vastustajana oli saksalainen Colin Adolfs. Adolfs on kyseisen ottelusarjan kaksinkertainen maailmanmestari. Boosabumnim Antti lähti hienosti haastamaan mestaria, mutta joutui taipumaan pitkän ja taitavan saksalaisen edessä.

Täten siis Boosabumnim Antti voitti EM-hopeaa ja samalla uransa ensimmäisen henkilökohtaisen arvokisamitalin. Valtaisat onnittelut sekä Boosabumnim Antille että hänen valmentajalleen Sabumnim Tepolle!

Lauantai oli hyvä päivä myös muille suomalaisille. Mitaleita tuli yhteensä viisi, joista edellä mainitun lisäksi:

Mira Sjövallille kultaa tyttöjen -55 kg ottelusta
Muhamad Altaaille kultaa poikien voimamurskauksesta
Julia Pätsille hopeaa naisten III Danin liikesarjoista
Edgar Sarelaiselle pronssia poikien voimamurskauksesta

Onnittelut kaikille mitalisteille! Huomenna sunnuntaina kilpaillaan vielä joukkuelajeissa.
(30.04.16)
EM-kilpailut ovat käynnissä
Taekwon-Don Euroopan mestaruuskilpailut ovat parhaillaan käynnissä Tampereella. Ensimmäisenä kilpailupäivänä torstaina Suomi voitti viisi mitalia:

Mira Sjövall tyttöjen I Danin liikesarjat kultaa
Ukko Haverinen poikien I Danin liikesarjat hopeaa
Jutta Aartola naisten III Danin liikesarjat pronssia
Samuli Rossi miesten II Danin liikesarjat pronssia
Julia Pätsi naisten erikoistekniikat pronssia

Lisäksi Julia Pätsi eteni naisten III Danin liikesarjojen finaaliin, joka kilpaillaan lauantaina.

Espoon Antti Rintanen kilpaili tortaina miesten erikoistekniikossa sijoittuen hienosti jaetulle neljännelle sijalle.

Perjantaina Kalle Kivioja paiskoi mallikkaasti lautoja rikki miesten voimamurskauksessa voittaen kultaa.

Lauantaina Boosabumnim Antti astelee kehään miesten alle 78-kiloisten ottelusarjassa.
(29.04.16)
Sabumnim Teppo opettamassa ti 3.5.2016
Seuramme pääopettaja Teppo Häyrynen on käymässä Suomessa EM-kilpailuiden aikaan ja pitää kaikille seuramme oppilaille harjoitukset Sepon koululla tiistaina 3.5.2016. Illan aikataulu on seuraava:

klo 17:00-18:30 kaikki juniorit sekä nuoret ja aikuiset (10 gup - III Dan)
klo 18:30-20:00 kaikki vähintään sinivöiset oppilaat (4 gup - III Dan)

Ilmoittaudu mukaan myClubissa!
(11.04.16)
Terveiset Viking Cupista
Ruotsin Skövdessä perinteisesti keväisin järjestetty kansainvälinen Viking Cup -kilpailu palasi tänä vuonna kilpailukalenteriin muutaman vuoden tauon jälkeen. Arena Skövdellä 2.4.2016 järjestettyihin kilpailuihin osallistui noin 420 kilpailijaa. Mukana oli myös edustava otos Suomen maajoukkueesta sekä muutama muu suomalainen kilpailija. Espoon seurasta kilpailuihin osallistuivat kilpailijoina Boosabumnimit Antti ja Konsta, huoltajana Sabumnim Teppo ja kannattajana Sabumnim Veera.

Kilpailut käytiin kuudella kehällä ja päivä eteni sujuvasti ja aikataulussa. Aamupäivällä suomalaiset valtasivat palkintokorokkeen mustien vöiden liikesarjoissa. Iltapäivällä myös espoolaiset pääsivät tuleen, kun oli otteluiden vuoro. Ottelusarjat käytiin liigasysteemillä. Boosabumnim Konsta otti alkulohkossaan ensimmäisestä ottelustaan tasapelin ja hävisi toisen. Paikka jatkolohkossa piti ratkoa ottelemalla uudestaan ensimmäistä vastustajaa vastaan, ja tässä vauhdikkaassa ottelussa Konsta taisteli itsensä voittoon ja pääsi semifinaaliin. Välierässä vastaan asettui Ruotsin erittäin kokenut kilpailija Patrik Carlström, joka voitti ottelun varmoin ottein. Konstalle kuitenkin pronssia ja arvokasta kokemusta aikuisten sarjoista kansainvälisissä kisoissa.

Boosabumnim Antti voitti ensimmäisen ottelunsa ja toinen ottelu päättyi tasapeliin. Finaalissa vastassa oli ruotsalainen Niklas Marmheden, joka on voittanut ottelussa MM-mitaleita. Tiukan, vauhdikkaan ja kovatasoisen ottelun jälkeen Antille niukka tappio ruotsalaisesta. Antille kuitenkin hopeaa ja erittäin hyvä viimeistelykisa ennen neljän viikon päästä Tampereella käytäviä EM-kilpailuita.

Viking Cupin tulokset
(03.04.16)
Repullinen mitaleita Tampere Cupista
Lauantaina 12.3.2016 järjestettiin perinteinen Tampere Cup, jossa Espoon seurasta oli edustamassa 11 kilpailijaa. Kaikkiaan kilpailuihin osallistui noin 170 kilpailijaa. Kilpailuissa oli tarjolla sarjoja niin junioreille kuin aikuisille, sekä värivöille että mustille vöille. Kilpailuissa oli käytössä kokeiluluonteisesti muutama oikein piristävä poikkeus normaaleihin sääntöihin. Kisat olivat kovatasoiset ja tunnelma hallissa oli hyvä. Espoolaiset ylsivät hyviin suorituksiin ja toivat kotiin mittavan mitalisaaliin.

Veikko Anttila: pronssia liikesarjat, hopeaa ottelu, hopeaa special
Veeti Nurmi: kultaa special
Juuso Kokko: pronssia liikesarjat, pronssia ottelu
Kare Lysmä: hopeaa ottelu, kultaa special
Markus Kokko: kultaa liikesarjat, hopeaa ottelu, kultaa special
Klaus Vainikainen: pronssia ottelu, kultaa special
Katariina Timonen: kultaa liikesarjat, kultaa ottelu, hopeaa special, kultaa murskaus
Minna Kivinen: pronssia liikesarjat, kultaa ottelu
Konsta Vainikainen: hopeaa special
Antti Rintanen: kultaa ottelu, kultaa special

Yhteensä Espoon seuralle siis 11 kultaa, 6 hopeaa ja 5 pronssia.

Onnittelut kaikille mitalisteille ja kiitokset Tampereen seuralle kisojen järjestämisestä!

Tampere Cupin tulokset
(23.03.16)