Uutisia

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31
Sabumnim Teppo opettamassa ti 3.5.2016
Seuramme pääopettaja Teppo Häyrynen on käymässä Suomessa EM-kilpailuiden aikaan ja pitää kaikille seuramme oppilaille harjoitukset Sepon koululla tiistaina 3.5.2016. Illan aikataulu on seuraava:

klo 17:00-18:30 kaikki juniorit sekä nuoret ja aikuiset (10 gup - III Dan)
klo 18:30-20:00 kaikki vähintään sinivöiset oppilaat (4 gup - III Dan)

Ilmoittaudu mukaan myClubissa!
(11.04.16)
Terveiset Viking Cupista
Ruotsin Skövdessä perinteisesti keväisin järjestetty kansainvälinen Viking Cup -kilpailu palasi tänä vuonna kilpailukalenteriin muutaman vuoden tauon jälkeen. Arena Skövdellä 2.4.2016 järjestettyihin kilpailuihin osallistui noin 420 kilpailijaa. Mukana oli myös edustava otos Suomen maajoukkueesta sekä muutama muu suomalainen kilpailija. Espoon seurasta kilpailuihin osallistuivat kilpailijoina Boosabumnimit Antti ja Konsta, huoltajana Sabumnim Teppo ja kannattajana Sabumnim Veera.

Kilpailut käytiin kuudella kehällä ja päivä eteni sujuvasti ja aikataulussa. Aamupäivällä suomalaiset valtasivat palkintokorokkeen mustien vöiden liikesarjoissa. Iltapäivällä myös espoolaiset pääsivät tuleen, kun oli otteluiden vuoro. Ottelusarjat käytiin liigasysteemillä. Boosabumnim Konsta otti alkulohkossaan ensimmäisestä ottelustaan tasapelin ja hävisi toisen. Paikka jatkolohkossa piti ratkoa ottelemalla uudestaan ensimmäistä vastustajaa vastaan, ja tässä vauhdikkaassa ottelussa Konsta taisteli itsensä voittoon ja pääsi semifinaaliin. Välierässä vastaan asettui Ruotsin erittäin kokenut kilpailija Patrik Carlström, joka voitti ottelun varmoin ottein. Konstalle kuitenkin pronssia ja arvokasta kokemusta aikuisten sarjoista kansainvälisissä kisoissa.

Boosabumnim Antti voitti ensimmäisen ottelunsa ja toinen ottelu päättyi tasapeliin. Finaalissa vastassa oli ruotsalainen Niklas Marmheden, joka on voittanut ottelussa MM-mitaleita. Tiukan, vauhdikkaan ja kovatasoisen ottelun jälkeen Antille niukka tappio ruotsalaisesta. Antille kuitenkin hopeaa ja erittäin hyvä viimeistelykisa ennen neljän viikon päästä Tampereella käytäviä EM-kilpailuita.

Viking Cupin tulokset
(03.04.16)
Repullinen mitaleita Tampere Cupista
Lauantaina 12.3.2016 järjestettiin perinteinen Tampere Cup, jossa Espoon seurasta oli edustamassa 11 kilpailijaa. Kaikkiaan kilpailuihin osallistui noin 170 kilpailijaa. Kilpailuissa oli tarjolla sarjoja niin junioreille kuin aikuisille, sekä värivöille että mustille vöille. Kilpailuissa oli käytössä kokeiluluonteisesti muutama oikein piristävä poikkeus normaaleihin sääntöihin. Kisat olivat kovatasoiset ja tunnelma hallissa oli hyvä. Espoolaiset ylsivät hyviin suorituksiin ja toivat kotiin mittavan mitalisaaliin.

Veikko Anttila: pronssia liikesarjat, hopeaa ottelu, hopeaa special
Veeti Nurmi: kultaa special
Juuso Kokko: pronssia liikesarjat, pronssia ottelu
Kare Lysmä: hopeaa ottelu, kultaa special
Markus Kokko: kultaa liikesarjat, hopeaa ottelu, kultaa special
Klaus Vainikainen: pronssia ottelu, kultaa special
Katariina Timonen: kultaa liikesarjat, kultaa ottelu, hopeaa special, kultaa murskaus
Minna Kivinen: pronssia liikesarjat, kultaa ottelu
Konsta Vainikainen: hopeaa special
Antti Rintanen: kultaa ottelu, kultaa special

Yhteensä Espoon seuralle siis 11 kultaa, 6 hopeaa ja 5 pronssia.

Onnittelut kaikille mitalisteille ja kiitokset Tampereen seuralle kisojen järjestämisestä!

Tampere Cupin tulokset
(23.03.16)
Boosabumnim Antti valittu maajoukkueeseen
Boosabumnim Antti Rintanen on valittu maajoukkueeseen edustamaan Suomea Tampereella kilpailtavissa EM-kisoissa 28.4.-1.5.2016. Boosabumnim Antti ottelee miesten alle 78-kiloisten sarjassa.

Kotikisojen ensimmäiset valinnat ovat nähtävissä liiton sivuilla:
Maajoukkuevalinnat

Onnittelut kaikille maajoukkuepaikan lunastaneille ja laadukkaita treenejä kisoihin valmistautumiseen!
(03.03.16)
Mitaleita SM-kilpailuista ja Helmi Cupista
SM-kilpailut sekä Helmi Cup 2016 käytiin Oulussa 6.-7.2.2016. Mukana oli 7 espoolaista kilpailijaa, jotka kaappasivat mittavan mitalisaldon tuliaisiksi. Kaikkiaan kilpailuihin osallistui 200 kilpailijaa.

Markus Kokko taisteli itsensä hopealle sekä ottelussa että liikesarjoissa. Klaus Vainikainen voitti omat erikoistekniikkansa sekä sijoittui ottelussa hopealle. Veikko Anttila dominoi sekä ottelussa että liikesarjassa tuoden kotiin kaksi kultamitalia. Katariina Timonen ja Minna Kivinen voittivat omat ottelusarjansa varmoilla suorituksillaan. Lisäksi Minna ja Katariina keräsivät arvokasta ottelukokemusta SM-kilpailujen punaisten ja mustien vöiden avoimesta ottelusta. Boosabumnim Antti Rintasen kisat valitettavasti jäivät lyhyeen loukattuaan itsensä kesken suoritusta erikoistekniikkakilpailussa. Hän kuitenkin sijoittui sarjassaan pronssille vaikka viimeinen tekniikka jäi tekemättä.

Kilpailuiden yhteydessä palkittiin myös viime vuoden Black Belt Cupin parhaat kilpailijat. Black Belt Cupin miesten sarjan voitto matkasi Espooseen Boosabumnim Antin pokattua itselleen näyttävän pystin.

Onnea kaikille mitalisteille!

Tulokset
(09.02.16)
Upeita suorituksia Open Dutchissa
Seurastamme osallistui kolme kilpailijaa (Antti Rintanen, Markus Kokko ja Juuso Kokko) Hollannissa 24.1.2016 käytyihin Open Dutch -kilpailuihin. Sabumnim Teppo oli mukana joukkueen valmentajana ja Nina ja Seppo Kokko kannattajina ja huoltojoukkoina. Kilpailuihin osallistui yhteensä noin 540 kilpailijaa 13 eri maasta. Suomesta kilpailijoita oli Espoon lisäksi Black Eaglestä ja Tampereen seurasta.

Kilpailupäivä alkoi loistavasti, kun Juuso voitti liikesarjoista kultaa sarjassa, jossa kilpaili huikeat 46 vihreävöistä poikaa. Markus puolestaan voitti pronssia punavöisten poikien liikesarjoista, joissa kilpaili 28 nuorta lupausta.

Ottelupuolella Boosabumnim Antti joutui taipumaan ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuneelle pitkälle hollantilaiselle. Juuso voitti kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta hävisi kolmannen, ja sijoittui näin sijoille 5-8. Markus otteli itsensä hienosti finaaliin ja voitti hopeaa.

Onnittelut mitalisteille ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Open Dutchin tulokset
(24.01.16)
Juniorien alkeiskurssi alkaa tammikuussa
Seuramme järjestää keväällä alkeiskurssin 8-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Alla olevasta linkistä pääset lukemaan lisätietoja kurssista ja ilmoittautumaan. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja juniorikurssista
(17.11.15)
A-juniorit leireilivät Varalassa
Kilpaurheilusta ja maajoukkuetoiminnasta kiinnostuneille 13-17-vuotiaille järjestettiin A-juniorien maajoukkueryhmän leiri Varalan urheiluopistolla 16.-17.1.2016. Valmentajina leirillä toimivat Joonas Helassalo, IV Dan, ja Aleksi Sarkkinen, III Dan. Leirille osallistui nelisenkymmentä nuorta ympäri Suomea, ja mukana oli myös seuramme Markus Kokko.

Leirillä harjoiteltiin ottelua ja liikesarjoja, ja lisäksi yksi harjoitus pidettiin kuntosalilla. Leirillä huomioitiin tarkasti liikesarjojen pienetkin virheet ja hiottiin niitä. Ottelussa keskityttiin enimmäkseen tilanteiden lopettamiseen. Antoisa leiri toimi hyvänä valmistautumisena ennen Open Dutchia ja Helmi Cupia.
(17.01.16)
Leiriterveiset Rovaniemeltä
Rovaniemen Arctic Taekwon-Do järjesti otteluleirin kauniissa kirpeässä pakkassäässä Ounasvaaralla 9.-10.1.2016. Leirin pääohjaajana toimi Antti Rintanen (II Dan) Espoon TKD-seurasta apunaan Arctic Taekwon-Don ohjaajat. Seuramme harrastajista Veikko Anttila osallistui leirille syventääkseen otteluosaamistaan.

Leirillä harjoiteltiin monipuolisesti taktiikkaa ja eri tekniikoita. Päivät olivat erittäin antoisat. Oli mukavaa treenata uusien ihmisten kanssa, ja pohjoisen edustajat ottivat etelän vierailijan hyvin mukaan. Leirin järjestelyt toimivat hyvin.

Leirillä oli porukkaa ympäri Pohjois-Suomen yli 40 henkilöä kumpanakin päivänä. Mukana oli innokkaita harjoittelijoita keltaisista vöistä mustiin vöihin.
(17.01.16)
Espoolle menestystä Nääshalli Cupista
Espoon edustus kahmi Nääshalli Cupissa Tampereella mitaleita 28.11.2015. Espoolla oli kolme vahvaa edustajaa kisoissa.

Päivän aloitti Markus liikesarjakultamitalilla, jota seurasi Veikko liikesarjapronssilla. Myöhemmin päivällä Markus jatkoi mitaliputkeaan hyppimällä hopealle erikoistekniikoissa. Iltapäivästä Katariina taisteli rutiininomaisella suorituksella kultaa ottelusta. Päivän mitalisaldon kruunasi Veikko, joka taisteli itsensä otteluissa hopealle.

Nääshalli Cup toimi edustajien kauden päätöskilpailuna, jonka jälkeen on hyvä suunnata katseet tulevaan vuoteen ja kevään harjoituksiin. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Tulokset
(28.11.15)