Juniorialkeiskurssi

Syksyn juniorialkeiskurssi alkaa 3.9.2024 Haukilahdessa.

Juniorikurssilla on harjoitukset tiistaisin klo 17:00-18:30 Haukilahden koululla. Harjoitusvarusteiksi riittävät t-paita, verkkarit ja vesipullo. Juniorikurssi on tarkoitettu 8-12-vuotiaille lapsille.

Juniorikurssilla tutustutaan monipuolisesti liikuntaan ja harjoitellaan Taekwon-Don perusasioita. Juniorikurssi kestää kevätkauden ajan ja sen hinta on 99 € sisältäen Taekwon-Do-puvun ja valkoisen vyön.

Kurssin ohjaajana toimii Samu Rahkila, 1 gup.

Alkeiskurssin kaksi ensimmäistä harjoituskertaa (3.9. ja 10.9.2024) voi käydä kokeilemassa sitoumuksetta. Jokaisen tulee kuitenkin ilmoittautua etukäteen. Jos ei halua jatkaa kurssilla kahden kokeilukerran jälkeen, siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen juniorit @ teamespoo . com 15.9.2024 mennessä. Pelkkä harjoituksista pois jääminen tai suullinen ilmoitus ei riitä. Mikäli peruutusta ei tehdä 15.9.2024 mennessä, oppilas on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas ilmoittautuu mukaan kurssille vasta kokeilujakson eli 10.9. jälkeen, hän voi käydä kokeilemassa yhden kerran, jonka jälkeen tulee ilmoittaa kolmen päivän kuluessa yllä mainittuun osoitteeseen, jos ei jatkakaan. Kaikkien harjoituksiin osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen myClubissa (linkki alla).

Kurssin aikana opetellaan lajin ensimmäisiä perustekniikoita ja liikesarjoja sekä lajiin kuuluvia käytöstapoja. Kurssin lopulla kurssilaisille järjestetään vyökoe, jossa voi suorittaa ylemmän valkoisen vyön (9 gup). Alkeiskurssin jälkeen harjoittelua jatketaan juniorien jatkoryhmässä.

Taekwon-Don harrastamiseen liittyvistä maksuista saa tietoa täältä: Hinnasto

Juniorikurssille ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta:
Ilmoittaudu

Lisätietoja:
samu . rahkila (at) gmail . com
puh. 050 531 5678Harjoitukset

TIISTAI  
17:00-18:30 Haukilahden koulu
  Koulutanhua 3, 02170 Espoo