Juniorialkeiskurssi

Syksyn juniorialkeiskurssille ei oteta enää uusia oppilaita mukaan. Seuraava alkeiskurssi alkaa tammikuussa 2019.

Juniorikurssilla on harjoitukset sunnuntaisin klo 14:00-15:15 Tuulimäen väestönsuojan tatamisalissa Tapiolassa. Harjoitusvarusteiksi riittävät t-paita, verkkarit ja vesipullo. Juniorikurssi on tarkoitettu 8-12-vuotiaille lapsille.

Juniorikurssilla tutustutaan monipuolisesti liikuntaan ja harjoitellaan Taekwon-Don perusasioita. Juniorikurssi kestää noin kolme kuukautta, ja sen hinta on 75 euroa (sisaralennus 10 euroa).

Alkeiskurssin kaksi ensimmäistä harjoituskertaa (26.8. ja 2.9.) voi käydä kokeilemassa sitoumuksetta. Jos ei halua jatkaa kurssilla kahden kokeilukerran jälkeen, siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen info @ teamespoo . com 5.9.2018 mennessä. Kaikkien harjoituksiin osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen myClubissa (linkki alla).

Kurssin aikana tehdään yhteinen pukutilaus, jonka yhteydessä voi ostaa itselleen Taekwon-Do-puvun. Kurssin lopulla kurssilaisille järjestetään vyökoe, jossa voi suorittaa ylemmän valkoisen vyön (9 gup). Alkeiskurssin jälkeen harjoittelua jatketaan juniorien jatkoryhmässä.

Taekwon-Don harrastamiseen liittyvistä maksuista saa tietoa täältä: Hinnasto

Kurssin ohjaajana toimii Katariina Timonen, I Dan.

Juniorikurssille ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta:
Ilmoittaudu

Muistathan perua ilmoittautumisesi ottamalla yhteyttä kurssin ohjaajaan, jos et pääsekään osallistumaan kurssille.

Lisätietoja:
juniorit @ teamespoo . com
puh. 050 330 2085Harjoitukset

SUNNUNTAI  
14:00-15:15 Tuulimäen väestönsuoja
  Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo