Juniorialkeiskurssi

Kevään juniorialkeiskurssi alkaa 23.1.2022 Tapiolassa.

Juniorikurssilla on harjoitukset sunnuntaisin klo 16:00-17:30 Tuulimäen väestönsuojan tatamisalissa. Harjoitusvarusteiksi riittävät t-paita, verkkarit ja vesipullo. Juniorikurssi on tarkoitettu 8-12-vuotiaille lapsille.

Juniorikurssilla tutustutaan monipuolisesti liikuntaan ja harjoitellaan Taekwon-Don perusasioita. Juniorikurssi kestää kevätkauden ajan ja sen hinta on 99 € sisältäen Taekwon-Do-puvun ja valkoisen vyön.

Alkeiskurssin kaksi ensimmäistä harjoituskertaa (23.1. ja 30.1.2022) voi käydä kokeilemassa sitoumuksetta. Jokaisen tulee kuitenkin ilmoittautua etukäteen. Jos ei halua jatkaa kurssilla kahden kokeilukerran jälkeen, siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen info @ teamespoo . com 2.2.2022 mennessä. Pelkkä harjoituksista pois jääminen tai suullinen ilmoitus ei riitä. Mikäli peruutusta ei tehdä 2.2.2022 mennessä, oppilas on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas ilmoittautuu mukaan kurssille vasta kokeilujakson eli 30.1. jälkeen, hän voi käydä kokeilemassa yhden kerran, jonka jälkeen tulee ilmoittaa kolmen päivän kuluessa yllä mainittuun osoitteeseen, jos ei jatkakaan. Kaikkien harjoituksiin osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen myClubissa (linkki alla).

Kurssin aikana opetellaan lajin ensimmäisiä perustekniikoita ja liikesarjoja sekä lajiin kuuluvia käytöstapoja. Kurssin lopulla kurssilaisille järjestetään vyökoe, jossa voi suorittaa ylemmän valkoisen vyön (9 gup). Alkeiskurssin jälkeen harjoittelua jatketaan juniorien jatkoryhmässä.

Taekwon-Don harrastamiseen liittyvistä maksuista saa tietoa täältä: Hinnasto

Juniorikurssille ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta:
Ilmoittaudu

Lisätietoja:
juniorit @ teamespoo . com
puh. 050 328 2512Harjoitukset

SUNNUNTAI  
16:00-17:30 Tuulimäen väestönsuoja
  Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo