Juniorialkeiskurssi

Syksyn juniorialkeiskurssi alkaa 28.8.2019 Tapiolassa.

Juniorikurssilla on harjoitukset keskiviikkoisin klo 17:30-19:00 Tuulimäen väestönsuojan tatamisalissa Tapiolassa. Harjoitusvarusteiksi riittävät t-paita, verkkarit ja vesipullo. Juniorikurssi on tarkoitettu 8-12-vuotiaille lapsille.

Etsitkö Taekwon-Doa alle 8-vuotiaalle? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan Sirius Taekwon-Don alkeiskursseihin.

Juniorikurssilla tutustutaan monipuolisesti liikuntaan ja harjoitellaan Taekwon-Don perusasioita. Juniorikurssi kestää noin kolme kuukautta ja kurssin jälkeen harjoittelua jatketaan juniorien jatkoryhmässä. Kurssin hinta on 99 euroa ja se sisältää Taekwon-Do-puvun.

Alkeiskurssin kaksi ensimmäistä harjoituskertaa (28.8. ja 4.9.) voi käydä kokeilemassa sitoumuksetta. Jos ei halua jatkaa kurssilla kahden kokeilukerran jälkeen, siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen info @ teamespoo . com 7.9.2019 mennessä. Pelkkä harjoituksista pois jääminen tai suullinen ilmoitus ei riitä. Mikäli peruutusta ei tehdä 7.9.2019 mennessä, oppilas on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas tulee mukaan kurssille vasta toisesta tai kolmannesta harjoituskerrasta alkaen, hän voi käydä kokeilemassa yhden kerran, jonka jälkeen tulee ilmoittaa yllä mainittuun osoitteeseen, jos ei jatkakaan. Kaikkien harjoituksiin osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen myClubissa (linkki alla).

Kurssin aikana opetellaan lajin ensimmäisiä perustekniikoita ja liikesarjoja sekä lajiin kuuluvia käytöstapoja. Kurssin lopulla kurssilaisille järjestetään vyökoe, jossa voi suorittaa ylemmän valkoisen vyön (9 gup). Alkeiskurssin jälkeen harjoittelua jatketaan juniorien jatkoryhmässä.

Taekwon-Don harrastamiseen liittyvistä maksuista saa tietoa täältä: Hinnasto

Juniorikurssille ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta:
Ilmoittaudu

Lisätietoja:
juniorit @ teamespoo . com
puh. 0400 546 331Harjoitukset

KESKIVIIKKO  
17:30-19:00 Tuulimäen väestönsuoja
  Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo