Nuorten ja aikuisten alkeiskurssi

Syksyn alkeiskurssi alkaa 26.8.2019 Mankkaalla.

Alkeiskurssilla on harjoitukset maanantaisin klo 19:45-21:00 Mankkaanpuron koululla. Harjoitusvarusteiksi riittävät t-paita, verkkarit ja vesipullo. Alkeiskurssi on tarkoitettu aikuisille sekä yli 12-vuotiaille nuorille.

Alkeiskurssin tavoitteena on oppia Taekwon-Don perusteet ja luoda fyysinen pohja harjoittelun jatkamiselle. Kurssi kestää noin kolme kuukautta ja kurssin jälkeen harjoittelua jatketaan nuorten ja aikuisten jatkoryhmässä. Kurssin hinta on 99 euroa ja se sisältää Taekwon-Do-puvun.

Alkeiskurssin kaksi ensimmäistä harjoituskertaa (26.8. ja 2.9.) voi käydä kokeilemassa sitoumuksetta. Jos ei halua jatkaa kurssilla kahden kokeilukerran jälkeen, siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen info @ teamespoo . com 5.9.2019 mennessä. Pelkkä harjoituksista pois jääminen tai suullinen ilmoitus ei riitä. Mikäli peruutusta ei tehdä 5.9.2019 mennessä, oppilas on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas tulee mukaan kurssille vasta toisesta tai kolmannesta harjoituskerrasta alkaen, hän voi käydä kokeilemassa yhden kerran, jonka jälkeen tulee ilmoittaa yllä mainittuun osoitteeseen, jos ei jatkakaan. Kaikkien harjoituksiin osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen myClubissa (linkki alla).

Kurssin aikana opetellaan lajin ensimmäisiä perustekniikoita ja liikesarjoja sekä lajiin kuuluvia käytöstapoja. Kurssin lopulla kurssilaisille järjestetään vyökoe, jossa voi suorittaa ylemmän valkoisen vyön (9 gup). Alkeiskurssin jälkeen harjoittelua jatketaan nuorten ja aikuisten jatkoryhmässä.

Taekwon-Don harrastamiseen liittyvistä maksuista saa tietoa täältä: Hinnasto

Alkeiskurssille ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta:
Ilmoittaudu

Lisätietoja:
alkeiskurssi @ teamespoo . com
puh. 050 344 2676Harjoitukset

MAANANTAI  
19:45-21:00 Mankkaanpuron koulu
  Vanhan-Mankkaan tie 17, 02180 Espoo