Kesän intensiivialkeiskurssi

Järjestämme kesällä alkeiskurssin uusille harrastajille intensiivikurssin muodossa. Alkeiskurssi pidetään 7.6.-28.6.2021. Kurssi on avoin junioreille (8-vuotiaasta ylöspäin) sekä nuorille ja aikuisille. Kurssin kesto on 4 viikkoa, jonka aikana harjoitellaan Taekwon-Don perusasioita. Tämän jälkeen harrastajat ovat valmiita jatkamaan treenaamista yhdessä jatkoryhmän kanssa. Vaikka Taekwon-Do on kontaktilaji, pidämme harjoituksissa turvavälejä viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Taekwon-Don perusasiat koostuvat pitkälti yksin harjoiteltavista tekniikoista ja liikkeistä, joten alkuun päästäkseen ei tarvita kontaktia muihin harrastajiin.

Neljän viikon kurssin hinta on 20 euroa ja tämän jälkeen seura tarjoaa heinäkuun harjoitukset kurssille osallistuneille ilmaiseksi.

Intensiivikurssin harjoitukset pidetään ulkona Mankkaan koulun kentällä maanantaisin klo 18:30-20:00. Kenttä sijaitsee koulurakennuksen takana ja sinne kuljetaan koulurakennuksen vasemmalta puolelta menevää kävelytietä pitkin. Huomaattehan, että Mankkaan koulu on eri rakennus kuin vieressä sijaitseva Mankkaanpuron koulu. Varusteiksi harjoituksiin riittävät säänmukaiset ulkoliikuntavaatteet, vesipullo ja oma käsidesi.

Alkeiskurssille ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta:
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistapahtumassa on tarkemmat ilmoittautummisohjeet.

Lisätietoja:
alkeiskurssi @ teamespoo . com
puh. 050 328 2512Harjoitukset

MAANANTAI  
18:30-20:00 Mankkaan koulun urheilukenttä
  Mankkaansuo 8, 02180 Espoo