Syksyn 2021 intensiivialkeiskurssi

Nuorten ja aikuisten alkeiskurssi alkaa 13.9.2021 Mankkaalla

Syyskuun alkeiskurssi on tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. Jos et mahdu tälle kurssille mukaan, ilmoitamme sinulle, kun seuraava kurssi on alkamassa.

Järjestämme syksyllä alkeiskurssin uusille harrastajille intensiivikurssin muodossa. Alkeiskurssi pidetään 13.9.-4.10.2021. Kurssi on tarkoitettu yli 12-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Kurssin kesto on 4 viikkoa, jonka aikana harjoitellaan Taekwon-Don perusasioita. Tämän jälkeen harrastajat ovat valmiita jatkamaan treenaamista yhdessä jatkoryhmän kanssa. Vaikka Taekwon-Do on kontaktilaji, pidämme harjoituksissa turvavälejä viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Taekwon-Don perusasiat koostuvat pitkälti yksin harjoiteltavista tekniikoista ja liikkeistä, joten alkuun päästäkseen ei tarvita kontaktia muihin harrastajiin.

Neljän viikon kurssin hinta on 40 euroa. Tuo kaveri tai perheenjäsen mukaan kurssille, niin pääsette kaksi yhden hinnalla!

Intensiivikurssilla lajista innostuttuaan harjoittelua voi jatkaa jatkoryhmässä. Loppusyksyn harjoitukset jatkoryhmässä kahdesti viikossa maksavat intensiivikurssilaisille 80 euroa. Jatkoryhmän harjoitusajat näet täältä.

Intensiivikurssin harjoitukset pidetään Mankkaanpuron koululla maanantaisin klo 19:45-21:00. Varusteiksi harjoituksiin riittävät sisäliikuntavaatteet, vesipullo ja oma käsidesi. Harjoittelemme paljain jaloin.

Alkeiskurssille ilmoittaudutaan etukäteen myClubin kautta:
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistapahtumassa on tarkemmat ilmoittautummisohjeet.

Lisätietoja:
alkeiskurssi @ teamespoo . com
puh. 050 328 2512


Harjoitukset

MAANANTAI  
19:45-21:00 Mankkaanpuron koulu
  Vanhan-Mankkaan tie 17, 02180 Espoo

Alkeiskurssimaksun voi maksaa myös alla olevilla liikkuntaeduilla: